diumenge, 18 d’agost del 2013

Especialitat d'Adelaida: Palmeretes dolces, dolces.

Ahir vam voler baixar alguna coseta de berenar per als amiguets que hem fet a la piscina. Volia fer alguna cosa ràpida, fàcil i que no embrutara massa. I vam triar les palmeretes amb sucre que ja haviem fet alguna altra vegada. La xiqueta i jo ens vam posar els davantals i les vam fer a quatre mans. 
Ingredients: Pasta fullada fresca i sucre. La quantitat de sucre: a grapats!!! Molt de sucre :D (Opcionalment pots posar-li xocolata en pols o canyella amb el sucre.)

La gràcia està en com has de fer els plecs a la pasta. A Recetas para torpes he trobat aquesta molt bona explicació gràfica: 

I bàsicament és això, vas plegant i posant moooolt de sucre cada vegada. Apretes el sucre a la pasta amb les mans o amb l'ajuda d'un corró d'amassar i no te més secret. 
Una vegada l'has plegat tant com ha donat la pasta, hauràs de tallar en trossets d'un centímetre o un dit de gros. Abans de posar-les a la llanda les he tornat a passar per una miqueta de sucre, però depén de com de dolces t'agraden les coses.
Les situem a la llanda, prou separades per a que quan s'unflen no s'apeguen, i al forn. A uns 180º fins que estiguen dauradetes.(Més o menys 10 minuts)
Ací teniu el meu pas a pas fotogràfic dedicat a Nacho i que va aprofitar Rafa per a fer-me la competència. No es podien creure com són de fàcils aquestes palmeretes. [Ara espere que ells també m'ensenyen els pas a pas de les seues receptes] :









Una altra recepta requetefàcil per als que, com jo, no sabem cuinar.
Fins aviat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada