dissabte, 17 d’agost del 2013

Addicció a la crema de xocolata.

L'altre dia quan ixiem de casa, al passar per la consergeria, vam vore un megapot de Nuttela que li havien portat a algú. Cinc increïbles quilograms de crema de xocolata en un sol pot de vidre. Em va fer vergonya fer-li una foto, però l'enveja al propietari anònim del megapot fou gegant. (Ara ja sé de qui és, no para de mostrar el pot a tothom. Quina enveja, quina enveja, quina enveja...)

Ja sabeu que el món es divideix en dos tipus de persones: les que prefereixen la Nuttela i les que prefereixen la Nocilla. Jo sóc del primer tipus, fins i tot vaig demanar moltes etiquetes amb paraules que regalaven en una promoció d'aquesta marca  "Etiqueta personatlizada"

Justament, fa una setmana vaig fer una de les receptes més fàcils i vistoses que hi han a la xarxa. Si poses "tarta huesito" al cercador pots trobar aproximadament 549000 resultats!! 
Només cal comprar dos ingredients: crema de xocolata (la marca que vullges) i neules (obleas en castellà)
Només cal untar la neula amb la xocolata i llestos, tantes capes com vullgues. I unes horetes després (o millor d'un dia per a l'altre) al frigorífic  estarà boníssima.
Una recomanació: no et passes possant xocolata perque pot quedar massa embafosa. I les porcions no les posses massa grans, només als campions del dolç.
Amb les meravelloses fotografies fetes per la meua germana no calen més paraules per a explicar aquest pastís: fàcil i saborós.
En la presentació de les porcions pots afegir els colorins que vullgues, tot queda be.









Mira que facilet, a que si? Ja pots ser una o un gran "cocinitas"

 Fins aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada